Beckham stoppar Spice Girls återförening

Före detta Spice Girls-medlemmen Victoria Beckham vill sätta stopp för en återförening av gruppen. Istället vill hon att de ska framföra nyproducerade låtar.

ANNONS
|

I höstas meddelade popgrupen Spice Girls att de planerade en återföreningsturné. Endast tre av medlemmarna ärkvar (Mel, Geri och Emma) men nu verkarVictoria Beckham vilja sätta stopp för det, rapporterar The Sun.

Redan förra året föreslog Beckham att trion inte skulle gå under namnet Spice Girls, eftersom de inte är fulltaliga. Beckham har nu också anlitat sin advokat för att se till så de treinte framför några av gruppensgamla hits.

LÄS MER:Spice Girls om musikplanerna

– Jag tycker att de borde sjunga sitt egna material. Det vi gjorde med Spice Girls var så speciellt, så om de skulle framföra Spice Girls-låtar skulle jag kanske bli lite ledsen, berättade Victoria Beckham i en tidigare intervju.

ANNONS

Förkrossade

Beckham var den drivande kraften bakom återföreningen 2007 och alla fem stod sedan även på scenen under 2012. Det verkar dock alltså som att en regelrätt återförening inte kommer bli av.

– Tjejerna är förkrossade. Det är ett extremt sorgligt att det ska sluta såhär, säger en källa till The Sun.

ANNONS