Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Barnflickan vädjar till Jolie: Gör inte om din mors misstag

Skilsmässodramat kring Angelina Jolie och Brad Pitt fortsätter. Nu går en av barnflickorna som hade hand om Jolie som barn ut i en stor intervju. - Uteslut inte Brad Pitt ur barnens liv, vädjar hon.

Det är i en stor intervju i Daily mail som den idag 63-åriga Krisann Morel väljer att prata om både Angelina Jolies första år, då Morel var hennes barnflicka, och om den pågående skilsmässan mellan Pitt och Jolie.

- Jag talar ut för att jag vill rikta ett budskap till Angelina, som jag tycker mycket om, säger hon till tidningen.

- Jag vill säga till henne att hon inte ska utesluta Brad ur barnens liv. Använd inte barnen som vapen i skilsmässan. Och svartmåla inte din make.

Tidigare har Angelina Jolie oroat sig för säkerheten kring deras gemensamma barn. Enligt uppgifter till flera nyhetssajter ska hon anklaga Brad Pitt för användning av marijuana och alkohol.

Läs också: Här gömmer sig Angelina Jolie efter skilsmässan

Enligt Krisann Morel var hon en av en hel rad barnflickor som tog hand om Angelina och hennes bror James Haven och att Jolie var ett "ensamt och olyckligt barn".

Deras föräldrar Marcheline Bertrand och Jon Voight skilde sig tidigt och det blev ett väldigt konfliktfyllt uppbrott, som tog hårt på barnen, berättar Morel.

Läs också: Canet kommenterar otrohetsryktena

Nu är Morel orolig att Angelina Jolie håller på att göra samma sak som Marcheline Bertrand gjorde då - förvägra barnens pappa all kontakt med barnen.

- Jag är orolig för att Angie upprepar historien - gör om samma misstag som hennes mamma gjorde i sin skilsmässa - och jag vill få fram det här budskapet till henne innan det är för sent, säger hon till Daily mail.

Läs också: Vaxmuseum skiljer Jolie och Pitt åt

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.