Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Joacim Rickling, Caroline Kejbert, Dennis Andersson och Annie Håkansson under semestern på franska rivieran. Pressbild.

Böndernas kärlekskris på franska rivieran

Nötbonden Dennis Andersson valde Annie Håkansson. Men redan på kärlekssemestern började relationen knaka i fogarna.

Dennis Andersson var sist ut bland bönderna att göra sitt slutgiltiga val. För honom stod det mellan Annie Håkansson och Liselotte Jonsson och han var osäker in i det sista.

- Jag vet inte just nu, helt hundra, om jag gör rätt val. Men jag får bara gå på magkänslan och hoppas att tiden jag har haft för mig själv nu att fundera ändå har gett ett bra svar, sade Dennis Andersson i "Bonde söker fru".

Till slut valde han att fortsätta träffa Annie Håkansson.

- Jag valde Annie för att jag tycker att hon är en helt fantastisk person. Hon har så många härliga sidor som bara kommer fram, en efter en, förklarade han.

"Viss osäkerhet"

Efteråt åkte samtliga bondepar på en gemensam resa till franska rivieran.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert samt Johan Petersson och Sofie Andersson stortrivdes i varandras sällskap – men för de andra paren gick det lite trögare.

Marcus Sjöberg och Erica Mahnkopf hade svårt att hitta samma gnista som hemma på gården i Bönarp.

- Jag känner att det är någonting som inte riktigt är som det ska. Det blir lite irritation kring varandra och man hittar saker som man stör sig lite på. Så en viss osäkerhet har väckts i mig gällande mig och Marcus, om det verkligen är helt rätt, sade Erica Mahnkopf.

"Har varit jobbigt"

Även Annie Håkansson började se andra sidor hos Dennis Andersson. Samtidigt som hans beslutsångest vid slutvalet började gnaga i henne.

- Jag tycker absolut att det har varit jobbigt att Dennis inte visste vad han ville förrän i sista stund. De andra killarna var mer säkra med sina val, sade Annie Håkansson.

Nästa onsdag sänds säsongens sista "Bonde söker fru". Då får tittarna se hur det har gått med böndernas relationer efter inspelningarna i somras.