Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Avtal klart mellan Com Hem och Discovery

Konflikten, som ledde till att miljontals kunder tappade kanaler, är över.

Tvisten mellan tvisten mellan Com Hem och Discovery är över. I dag tecknades ett avtal och Com Hem och Boxer får därmed återigen rätt att visa Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och deras övriga kanaler, skriver Com Hem i ett pressmeddelande.

Då försvann kanalerna

Sedan midnatt den 31 augusti har alla Discovery Networks kanaler varit nedsläckta i de hushåll som har Com Hem. Omkring 4,5 miljoner tv-tittare har berörts av konflikten.

LÄS MER: Discovery anmälde Com Hem

"Det var första gången under Com Hems mer än 30 åriga historia som vi drabbats av en sådan här konflikt. Naturligtvis kommer vi att göra vad vi kan för att undvika att hamna i en liknande situation igen och vi beklagar att det tog så lång tid att nå en lösning som var bra för våra kunder”, säger Anders Nilsson, vd på Com Hem, i pressmeddelandet.

Här är kanalerna som kommer tillbaka

Kanalerna som nu återigen börjar visas för Com Hems och Boxers kunder är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discoverykanalerna, Animal Planet, Eurosport 1 & 2, samt TLC.

När de kommer tillbaka framgår inte i pressmeddelandet, men Com Hem uppger på sin Facebook-sida att det kommer att ske snarast.