Artistens bror skjuten till döds

ANNONS
|

Den 44-åriga stjärnan fick veta ombrodern Renato Lopezs dödsfall igår, genom vänner till lillebrodern. Brodern ska ha tagits som gisslan tillsammans med en kollega. De båda ska ha skjutits till döds i Mexico City, rapporterar mexikanska tidningen El Universal.Den Mexikanska polisen utreder nu mordet.

"Stor sorg"

Enligt Expressen skriverDenise Lopezpå sin Facebook :”Det är med stor sorg jag kan bekräfta att min lillebror Renato har blivit kidnappad och ihjälskjuten i Mexiko DF i går kväll lokal tid. Vi är i chock och i stor sorg så jag ber om tid att få sörja i fred”.

Tidningen har varit i kontakt med Denise Lopezsom bekräftar uppgifterna. Men uppger att hon inte är redo att prata om dödsfallet på grund av sorg.

ANNONS

EnligtEl Universal sköts Renato Lopez ihjäl tillsammans med en kollega. Tidningen skriver att männen rapporterats försvunna och att kropparna hittades i staden Jilotzingo som ligger nordväst om Mexiko city.

Populär programledare

Renato Lopez, 33, arbetade som skådespelare, musiker och programledare i Mexiko.Lopez har även spelat som gitarrist i bandet The Prom Kings.Tidigare har han varit programledare för bland annat "El Show" och "Vivo".Renato Lopez spelade också huvudrollen i den bioaktuella mexikanska filmen ”Macho”.

Sista bilden

För två dagar sedan publicerade han en bild på sig själv på instagram. En bild som blev den sista:

I sociala medier sörjer tusentals fans och skriver bland annat: "Vila i frid" och "Han har haft en stor betydelse". På Twitter strömmar kommentarer in med tårar, rosor och hjärtan.

ANNONS