Ariana Grande ber om ursäkt – igen

ANNONS
|

Under torsdagen spreds ett Youtube-klipp på när den amerikanska popstjärnan Ariana Grande, 22, slickade på ett antal munkar utan att betala för dem i en butik i Kalifornien. Stjärnan bad senare om ursäkt via Buzzfeed men inte för att hon slickat på bakverk utan för att hon sagt att hon hatade Amerika och amerikaner i klippet.

Se också:Videobevis: Ariana Grande slickar på munkar

I en ny fyra minuter lång Youtube-video med titeln "Sorry babes" ger Ariana Grande en ny ursäkt. Den här gången för munkarna hon slickade på och hennes ursprungliga ursäkt.

"Att se en video på sig själv när du beter sig så illa och när man inte hade någon aning om att den filmats, är ett hemskt uppvaknande. Du vet inte vad du ska ta dig till. Jag äcklades av mig själv. Jag körde ansiktet i en kudde och ville bara försvinna. Men i stället så tänker jag säga som det är, stiga fram och ta ansvar och be om ursäkt.

ANNONS

Jag reagerade på ett sätt som inte var nödvändigt, minst sagt, men också på ett sätt som inte var jag. Jag ber om ursäkt för mitt dåliga ordval och för mitt beteende. Att se hur hemskt det ser ut när du beter dig på att särskilt sätt får dig att aldrig vilja bete dig så igen."

ANNONS