Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/9

Anton Ewald om kärleken och nya musiken

Det är fullt upp för Anton Ewald. Nyligen släpptes nya singeln "Devil", och nu väntar turnéer och nya släpp. Dessutom ska han gifta sig.

Efter knarkskandalen förra året har det varit ganska tyst från popstjärnan Anton Ewald, 23. Men nu är han tillbaka med nya singeln "Devil". 

Erotisk musikvideo

I den nya låten hör vi en tuffare version av Anton Ewalds karaktäristiska popmusik. Inte minst framhävs detta av musikvideon som innehållet mycket naket, för att uttrycka det milt. Videon är regisserad av hans fästmö, Victoria Farjado, 32. Anton Ewald själv beskriver musikvideon som en blandning av Michael Jacksons "Thriller" och den erotiska succéfilmen "Fifty Shades of Grey".

- Jag har aldrig varit såhär exalterad över ett släpp tidigare. Det känns som att jag har hittat hem, säger Anton Ewald.

Byter namn

Förutom den nya, tuffa stilen har han också bytt namn, och kallar sig numera, kort och gott för "Anton". 

- Jag ville göra en nystart, och det kändes passande. Sedan har jag fått anmärkningar från utlandet om att mitt efternamn är svårt att uttala.

"Inte vara Trivsel-Torsten"

Enligt Anton Ewald handlar den nya stilen inte om att försöka nylansera sig själv som artist, utan snarare om att visa vem han egentligen är.

- Som artist är det min plikt att beröra. Det kan man göra på olika sätt. Om folk känner något har jag lyckats, och det är rätt skönt att inte vara "Trivsel-Torsten" jämt, säger han.

Ska gifta sig nästa år

Anton Ewald säger att han aldrig varit så lycklig som nu, och han avslöjar för GP att han kommer att gifta sig nästa år.

- Det blir ett stort bröllop. Vi håller på att planera det, men jag vet inte något exakt datum än, säger han.

Och när det gäller fästmön, Victoria Farjado, så spar han inte på lovorden.

- Hon är verkligen fantastisk och väldigt förstående. Om jag sitter uppe en hel natt och nördar med ljud så förstår hon mig och säger "kör på bara". Jag har märkt att har man ett stabilt privatliv så fungerar allt annat bättre också.

Paret har också diskuterat att flytta ihop, men har inte tagit steget än.

- Nej, Victoria är ju amerikan och det är lite som ska fixas för att hon ska kunna flytta hit, säger Anton Ewald.

Kommer att spela i Sverige

Härnäst väntar promotionturnéer i England och Frankrike, och flera singlar kommer att släppas. Ett nytt album kommer förhoppningsvis nästa år och Anton Ewald låter förväntansfull när han blickar framåt.

- Det kommer definitivt att bli spelningar i Sverige också. Jag tror att jag kommer vara med i en del tv-program ganska snart, men jag vågar inte säga hur och när än.