Annettes selfie med Bruce – på scen

Hon dansade på scenen, fick låna Bruce Springsteens gitarr, tog plats vid mikrofonen och avslutade allt med en bejublad selfie tillsammans med The Boss. Allt detta inför närmare 63 000 vittnen. – Det finns inget som kan toppa det här, säger Sjuntorpsbon Annette Dahlin-Johansson.

ANNONS
|

Hon formligen sprudlade av energi och innan det var dags att lämna scenen efter urladdningen hade Annette sinnesnärvaro nog att dokumentera det unika ögonblicket.

Till stor förtjusning från publiken – och Springsteen själv.

LÄS MER:Pernillas dröm blev sann - dansade med Bruce på Ullevi

– Jag hade lagt ifrån mig väskan med telefonen, hämtade den och tänkte att jag bara måste föreviga detta. Jag är lite fipplig med telefonen, koden skulle knappas in och så, berättar hon.

Springsteen själv hade dock inga problem med att vänta några sekunder tills tekniken var redo, och till Ullevipublikens stora jubel tryckte Annette sedan av.

ANNONS

– Det blev fyra bilder och det kändes som att han gillade det, han var på väldigt gott humör. Det här är min bästa selfie någonsin och en fantastisk kväll för mig. Fem stjärnor, summerar Annette, som också var mycket tillfredas med kvällens låtlista.

Hon är för övrigt inte bara på plats under Springsteens tre spelningar i Sverige den här sommaren. Totalt blir det elva konserter runt om i Europa för Annettes del.

– Man träffar mycket samma folk, vi som åker runt blir lite som en familj och vi har väldigt roligt. Den här kvällen toppar allt.

LÄS MER:PUBLIKFEST: 62 676 såg Bossen på Ullevi

ANNONS