Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Anna Brolin och Tobias Wallin repar inför fredagens Let's Dance.

Anna Brolin dansar för kärleken

Sportjournalisten Anna Brolin tillägnar sin stora kärlek en slowfox. Men under repetitionerna inför fredagens Let's dance är det något helt annat som snurrar i huvudet. -Just nu tänker jag mest på var jag ska sätta fötterna, säger hon och skrattar.

Deltagarnas mest minnesvärda år är temat för veckans Let's dance. TV 4-profilen Anna Brolin behöver inte blicka långt tillbaka för att hitta sitt favoritår. Hon träffade sig blivande maken Jesper Rodhborn i slutet av 2011 och i sommar gifter de sig.

-Jag är fortfarande supernykär. Vi hade knappt varit tillsammans i sex månader när vi bestämde att vi skulle gifta oss, säger Anna Brolin.

-Jag är väldigt, väldigt lycklig och lever tillsammans med världens bästa kille.

Tillsammans med proffsdansaren Tobias Wallin svettas hon timtals varje dag för att sätta alla detaljer i slowfoxen. De ska få det att se ut som om de flyter fram på golvet.

-Tajmingen är svårast, att lyckas ta samma steglängd som Tobias.

Anna Brolins danserfarenheter begränsar sig till några lektioner i balett som barn. Men hon säger att hon har bra kroppskontroll och känsla för rytmik, även om det ännu inte går det inte som en dans.

-Är det lätt så gör du fel. Det är grundregeln.

I första programmet fick hon kritik för sitt fotarbete. Efter förra veckans jive lovordade juryn hennes insatser och Tobias Wallin ser också en enorm utveckling. Att hon dessutom är hon lätt att lyfta kommer väl till pass i slowfoxens snurrar.

-Vissa går inte att lyfta, de är som att lyfta lealösa katter. Det krävs spänst och det har Anna, säger Tobias Wallin.

Let's dance sänds i TV 4 på fredag klockan 20.00.