Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/24

Alicia Vikander och Michael Fassbender blev kära under filminspelningen

I nya filmen Fyren mellan haven spelar Alicia Vikander mot pojkvännen Michael Fassbender. De är inte det enda Hollywoodparet som träffat kärleken på jobbet.

Det var under inspelningen som Alicia Vikander och Michael Fassbender föll för varandra.

De bodde, tillsammans med resten av inspelningsteamet, i den fyr som filmen utspelar sig krin, i en månad och kom varandra nära.

I en intervju med Vanity Fair berättar Alicia Vikander att hon till en början kände sig osäker och rädd i den miljön, men att Michael Fassbender tog kontakt med henne och bad henne om tips inför inspelningarna, något fick henne att slappna av.

LÄS OCKSÅ: Filmrecension: Fyren mellan haven

Enligt filmens regissör Derek Cianfrance var det svårt att inte lägga märke till skådespelarnas kemi.

– Det jag såg var två fantastiska människor som var ett bra stöd till varandra, som verkligen pushade varandra, säger han.

Det är inte konstigt att kollegor i filmbranschen faller för varandra. En filminspelning kan pågå i flera månader på olika platser, vilket innebär att skådisarna ofta både bor och reser ihop.  

LÄS OCKSÅ: Kändisar som är lika som bär

Även Jennifer Aniston, Tom Cruise och Brad Pitt har fallit för sina kollegor – mer än en gång. Även i Sverige finns exempel på kändisar som inlett en relation på jobbet.

Klicka dig igenom bildspelet ovan för att se fler stjärnor som hittade kärleken på jobbet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.