Alicia Vikander listad som sämst klädda

Alicia Vikander gjorde storslagen debut på Met-galan klädd helt i Louis Vuitton. Men av E! News listades hon som en av de sämst klädda.

ANNONS
|

Oscarsvinnaren och före-detta göteborgaren Alicia Vikander dök upp på Met-galan tillsammans med Louis Vuittons chefsdesigner Nicolas Ghesquiere.Hon var klädd från topp till tå i klädesmärkets egnakreation i rött, svar och guld med futuristiska detaljer.

LÄS OCKSÅ: Se vem som glänste mest på kändistäta festen

Flera medier hyllade skådespelerskans outfit, men av tv-programmet E! News recensent kallades hon för en av de sämst klädda.

"Hennes Louis Viuttion ensemble var ett intresant val. Hon såg ut som en Tomb Raider-chic, men de intensiva goth-liknande högklackade stövlarna tar den redan komplexa klänningen till en plats utan återvändo", skriver E! News på sin hemsida.

ANNONS

LÄS OCKSÅ: Homeland-stjärnans Askungen-blåsa fick alla att tappa andan

Alicia Vikander,som i år vannen Oscar för sinroll i filmen TheDanish Girl,är sedan i somras ansiktet utåt för Louis Vuitton. Nyss blev det klart att hon ska spela gamerikonen Lara Croft i remaken av Tomb Raider. Det blir hennes första stora huvudroll i en Hollywoodfilm.

ANNONS