Alice Cooper: Axl Rose är perfekt för AC/DC

Till skillnad från många av fansen gillar rockikonen AC/DC:s nya rekrytering.

ANNONS
|

Beslutet delar rockfansen, och de flesta är inte särskilt nöjda med valet av ersättare. Alice Cooper däremot, tycker att Axl Roses är helt rätt person för uppdraget som tillförordnad sångare i det australiska bandet. Trots att han var skeptiskt till att börja med.

LÄS OCKSÅ: Bekräftat: Axl Rose ny sångare i AC/DC

– Först trodde jag att det var ett aprilskämt. Sen tänkte jag närmare på det och tänkte ”hans röst är helt perfekt för det där bandet. Det kommer kanske funka”, säger Cooper till Rolling Stone.

– Det är en sådan unik kombination. Vem som än har en biljett till den konserten har en guldbiljett. Vem skulle inte vilja se detta?

ANNONS

Det var i mars som AC/DC-sångaren Brian Johnson tvingades avbryta sitt turnerande då hans läkare sa att han riskerade att bli döv om han fortsatte. Beskedet om att det blir Axl Rose som ersätter Johnson kom strax innan återförenade Guns N’ Roses gjorde sin första spelning som band igen på Coachellafestivalen.

LÄS OCKSÅ: Brian Johnson optimistisk till att kunna återvända till AC/DC

Så har Alice Cooper rätt i att Rose har den perfekta rösten för AC/DC? Många tvivlare ändrade uppfattning när klippet där Angus Young och Axl Rose köra Whole lotta Rosie och Riff raff tillsammans på Coachellaspelningen dök upp på nätet.

ANNONS