Actionstjärnan till Trump – "Byt jobb med mig"

I ett inlägg på Instagram går Arnold Schwarzenegger till attack mot Donald Trump. Och uppmanar honom att byta jobb.

ANNONS
|

Arnold Schwarzenegger, känd från Terminator-serien och Rovdjuret, är en av de kändisar som är kritiska mot Trump trots att de tillhör samma parti. Arnold Schwarzenegger var nämligen republikansk guvernör i Kalifornien åren 2003 till 2011 – ett ämbete som gav honom smeknamnet "The Governator".

Och när Donald Trump kampanjade för att bli amerikansk president fick han även sparken från andra uppdrag till följd av sina kontroversiella uttalanden. Ett av dessa var programledare för "The Celebrity Apprentice". Efter Donald Trump fick Arnold Schwarzenegger jobbet som programledare och inledde med ganska låga tittarsiffror, vilket Donald Trump hånat honom för under "National Prayer Breakfast" på torsdagsmorgonen.

ANNONS

Men "The Govenator" var inte sen med sitt svar. Han har postat ett klipp på sin Twitter där han uppmanar Donald Trump att byta jobb med honom.

– Du, Donald. Jag har en bra idé. Varför byter vi inte jobb?, föreslår Schwarzenegger och fortsätter.

– Du kan ta över TV eftersom du är en sån expert på tittarsiffror, och jag kan ta över ditt jobb så att folk kan sova tryggt igen.

Arnold Schwarzenegger kan dock inte bli president i USA. Enligt den amerikanska konstitutionen måste den amerikanska presidenten vara född i USA, något Schwarzenegger inte är. Han föddes i Steiermark, Österrike.

ANNONS