12 nya akter till Way out West

Nu kompletteras spelschemat med två spelningar i Slottsskogen och tio på klubbscenen Stay out West.

ANNONS
|

Way out West räknar ner med nyheter. I förra veckan blev det klart att festivalen arrangerar tre förfestkvällar, med start på Nefertiti i Göteborg den 18 maj.I går meddelade Way out West att Max slår upp sin första helvegetariska hamburgerkedja i Slottskogen för det speciella tillfället.

LÄS OCKSÅ: Vegetarisk hamburgerkedja flyttar in på Way out West

Nu går de ut med ytterligare akter, som första hand kommer att falla punk- och rockfantasterna i smaken. The Damned och Descendentsär nämligen klara för Slottskogen. Punkrockbandet The Damned var en betydande del av den brittiska scenen på 70-talet och är mest kända för sin hit New rose. I dag finns två orginalmedlemmar kvar i bandet – sångaren Dave Vanian och basisten Captain Sensible.

ANNONS

Descendents är legendariska punkrockare från Kalifornien som blev odödliga med albumet Milo goes to college 1982 och kom attprägla LA-scenen.

LÄS OCKSÅ: Way out West förfestar ute i landet – här är klubbarna som får besök

Lägg så till tioandra akter som kommer att sprida ut sig på Göteborgs klubbar. Nya akter för Stay out West är Flag (som spelar Black Flag-låtarna), Arre! Arre!, Nicole Sabouné, Bleached, Sleaford Mods, Frank Carter & The Rattlesnakes, Fidlar, Viagra Boys, Beach Slangoch Rat Boys.

Årets upplaga av Way out West går av stapeln den 11-13 augusti.

ANNONS