Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Andreas Lundstedt, Lina Hedlund, Annika "Annikafiore" Kjærgaard, Magnus Carlsson och Tess Merkel Solomons samlades för första gången på samma scen på Östermalms IP.

Återförenat Alcazar tog farväl på Pride

På lördagskvällen uppträdde Alcazar på Pride i Stockholm. Och den jublande publiken fick bevittna något extra – för första gången stod alla fem medlemmar ur discogruppens 20-åriga historia på scen samtidigt.

- Det går inte att sätta ord på det riktigt. Det var 13 år sedan vi stod som gamla Alcazar, sedan kom ett nytt Alcazar. Att vi sedan pusslade ihop det. Det är coolt, säger Magnus Carlsson, som var medlem mellan 2002 och 2005, till Aftonbladet.

Med på scen var även Annika "Annikafiore" Kjaergaard, som var med från början 1998 innan hon och gruppen gick skilda vägar 2005.

- Det kändes jätteroligt. Speciellt. Det känns som att jag alltid har stått med dem på scenen, det är det som är så konstigt. Pridepubliken blir bara bättre varje år. Det är en kärlek som man inte kan stå emot, säger hon till Aftonbladet.

Nuvarande medlemmarna Tess Merkel Solomons, Andreas Lundstedt och Lina Hedlund har meddelat att Alcazar lägger ner i år. Men först väntar en avskedsturné med premiär i Halmstad den 5 oktober.