Pamela Anderson: "Jag är oroad över ungas porrmissbruk"

Den före detta Playboy-modellen och Baywatch-ikonen Pamela Anderson fortsätter att ryta ifrån i kampen mot porrindustrin. - Jag är oroad över människors porrmissbruk och hur det kan förstöra förhållanden, säger hon till Channel 4 News

ANNONS

Redan i september uttryckte Pamela Anderson sin oro för det växande porrmissbruket, bland annat via en debattartikeli Wall Street Journal. I en ny intervju med Channel 4 news tar hon upproret mot pornografin vidare ochefterlyser en ny sensuell revolution.

– Jag tror att det sexuella revolutionen som har varit bara har givit oss riktigt dåligt sex, nu vill jag ha en sensuell revolution.

Under intervjun uttrycker Pamela Anderson sin oro för unga människor som riskerar att hamna i ett porrmissbruk.

– När du till exempel har en kvinna som ligger i din säng med underkläder, men du väljer att låsain dig på toaletten för attkollar på en dator i stället är det något som är fel, säger hon till Channel 4 News.

ANNONS

LÄS MER:Pamela Anderson till attack mot porr

Bakgrund som Playboy-modell

Pamela Anderson har medverkat i herrtidningen Playboy 14 gånger och var den sista kvinnan somposerade helt naken i den amerikanska tidskriften. Hontar själv upp sin bakgrund som Playboy-modell i programmet:"Jag vet att många förmodligen tycker att jagdiskvalificerar mig från det här ämnet eftersom jag varit en utvikningsmodell och att en sexvideo stals från mitt hem och såldes över hela världen. Som vi för övrigt inte hade någonting att göra med. Men jag tycker utvecklingen äroroväckande, att människor behöver mer och mer för att bli upphetsade", säger ex-modellen.

LÄS MER:Anderson i Playboys sista nakenutvik

Den läckta porrfilmen som Pamela Anderson pratar om spelades inmed exet Tommy Lee och spreds över hela världen.

"Porrmissbruk leder till våld"

Hon avslutar med att ryta i från ordentligt.

– Jag tror att porrmissbruket leder till mer våld mot kvinnor, våldtäkter och övergrepp på barn.

I börjanav september skrev Pamela Anderson en debattartikeli Wall Street Journal tillsammans med rabbin Shmuley Boteach mot porrindustrin. Där togde bland annat upp en sexskandal med en demokratisk kongressman som blivit uppmärksammadi USA.

"Porren har gjort sitt. Nu är det dags för en förändring i våra privata och offentliga liv, skrev de bland annat.

Se hela intervjun med Channel 4 News:

ANNONS
ANNONS