En videoupptagning från hotellets övervakningskamera visar hur Sean “Diddy” Combs attackerar sin dåvarande flickvän i mars 2016.
En videoupptagning från hotellets övervakningskamera visar hur Sean “Diddy” Combs attackerar sin dåvarande flickvän i mars 2016. Bild: CNN/AP

Sean Diddy ber om ursäkt för filmad misshandel

Artisten Sean "Diddy" Combs erkänner nu att han misshandlat sin dåvarande flickvän i en hotellkorridor 2016 och säger att hans handlingar är "oförlåtliga".

ANNONS

Amerikanska CNN publicerade i fredags en film som visar hur Sean Diddy misshandlar exflickvännen. Han attackerar henne så att hon faller omkull, varpå han sparkar och släpar runt henne i korridoren.

I en video på sociala medier säger rapparen på söndagen:

– Det är svårt att reflektera över de mörkaste tiderna i sitt liv, men ibland måste man göra det. Jag var upprörd – jag menar, jag nådde botten – men jag har inga ursäkter. Mitt beteende på den videon är oförlåtligt. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar, säger han.

Combs stämdes i november förra året av exflickvännen Casandra "Cassie" Ventura för våldtäkt och övergrepp. De båda nådde senare en förlikning och Combs har nekat till anklagelserna.

ANNONS

Även andra kvinnor har stämt Combs och anklagat honom för att ha utsatt dem för sexuella övergrepp. Flera rättsprocesser pågår.

ANNONS