Aliette Opheim spelar en av huvudrollerna i 'Mörkt hjärta'. Arkivbild.
Aliette Opheim spelar en av huvudrollerna i "Mörkt hjärta". Arkivbild. Bild: Henrik Montgomery/TT

Opheim spelar huvudrollen i "Mörkt hjärta"

ANNONS

Aliette Opheim är en av huvudrollsinnehavarna i den nya serien "Mörkt hjärta" på Discovery +. Medverkar gör även Clara Christiansson Drake, Gustav Lindh och Peter Andersson.

Serien är en psykologisk dramathriller om en gammal släktfejd, där en kärleksrelation leder fram till en familjetragedi med dödlig utgång. "Mörkt hjärta" är baserad på boken "Hur man löser ett spaningsmord" av journalisten Joakim Palmkvist, om mordet i Förlösa 2012.

Aliette Opheim spelar en Missing people-volontär som börjar nysta i det mystiska försvinnandet.

För regi står Gustav Möller, och Oskar Söderlund har skrivit manus.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS