Därför simmar modellen naken med dödliga havsdjur

27-åriga Rava Ray från Tahiti simmar naken med hajar och giftiga stingrockor. Nu har bilderna på fotomodellen blivit kända världen över.

ANNONS

Den 27-åriga fotomodellen Rava Ray föddes på den lilla önMoorea iFranska Polynesienoch växte upp med dykning och närheten till det marina livet. Fotomodellensimmar ofta naken för att känna sig som ett med naturen.

Instagram har hon över 62 000 följare som kan ta del av hennes nakendykmed hajar, stingrockor och andra undervattendjur.Hon berättar för Daily Mail Austrailiaatt i en perfekt värld skulle hon dyka naken varje dag.

- Att simma naken i vattnet är magiskt och får mig att känna mig tidlös, säger hon till tidningen.

Några av de populäraste bildernaär när hon badar med hajar ochstingrockor.

ANNONS

Stingrockan är kändför sina taggar som utsöndrar ett kraftigt gift som kan orsaka svindel, stora svullnader och kräkningar.Men det är inget modellen Rava Ray bryr sig om. I stället simmar hon naken med fiskarna och beskriver hur det känns som att bli en del avdessa varelser.

Något som hyllas av en Rava Rays följare, men även har lett till skarp kritik på grund av risken att få ett giftigt stick. Den som blir stucken behöver oftast snabbt uppsöka sjukhus för vård,skriver India Times.

Och även om modellen anser att stingrockorna inte är det minsta farliga har hon blivit biten en gång, men ännu inte stucken. Händelsen beskriver hon som ett misstag, en olycka. "Jag tror inte på att ett djurs instinkt är att attackera en människa", säger hon till tidningen.

Efter att hela världen har fått ta del av modellens kelande och simturer med stingrockorna har hon fått smeknamnet "Drottningen av stingrockor".

Se när Rava Ray simmar med stingrockorna:

ANNONS