Barnstjärnan: Vi utnyttjades av pedofiler i Hollywood

Barnskådespelaren Corey Feldman och hans kollega Corey Haim, också kända som The two Coreys, blev utnyttjade av pedofiler. Nu vill han varna andra.

ANNONS
|

Den 44-åriga skådespelaren Corey Feldman, mest känd för sina roller i The lost boys och The Goonies, berättar nu om att han utsattes för övergrepp i samband med inspelningarna, skriver The Independent.

Han vill nu varna för Hollywoodpedofiler och säger att det finns en ökad fara i och med att gärningsmännen kan använda sociala medier för att komma nära sina offer.

– Hollywood är ett ställe där vuxna har en mer direkt och opassande kontakt med barn jämfört med någon annanstans i världen förmodligen, säger Feldman till The Hollywood Reporter.

Han väljer också att berätta om att hansjälv och hans vänner utsattes för sexuella övergrepp i Hollywood. Cory Haim, som avled 2010, spelade mycket tillsammans med Corey Feldman och radarparet blev kända som The two Cories. Enligt Feldman blev de båda utnyttjade av pedofiler.

ANNONS

– Hans övergrepp var med direkta än mina. Jag blev ofredad ett antal gånger från flera olika händer, så att säga, men Cory utsattes för direkt våldtäkt, medan jag inte gjorde det. Hans skedde också när han var elva, berättar Corey Feldman.

– Min son är elva nu och jag kan inte ens börja att tänka tanken att något liknande skulle hända honom. Det skulle förstöra hela hans person.

Corey Haim dog 2010i lunginflammation efterett långvarigt drogmissbruk.

ANNONS