Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Kritiken efter hjärnsläppet: "Skulle skämmas"

Samir Nasri bråkade med Jamie Vardy, fick sitt andra gula kort och visades ut när Sevilla jagade mål för att nå kvartsfinal i Champions League. Efteråt var Viasats experter kritiska mot fransmannens uppträdande. – Han får inte gå i den fällan, säger Pontus Kåmark.

Sevilla är utslaget ur Champions League efter att ha förlorat returmötet mot Leicester i åttondelsfinalen med 0-2. För Samir Nasri var matchen allt annat än en lyckad. Fransmannen inledde piggt och var nära att ge spanjorerna ledningen redan efter tre minuter - men Kasper Schmeichel rånade mittfältaren på fullträffen. 

Och efter det uteblivna målet gick det mesta fel för Nasri. Strax efter den missade målchansen tacklade mittfältaren ned Wilfred Ndidi fult bakifrån och domaren halade utan att tveka upp det gula kortet. 

– Han kan få rött kort för det där, säger Viasats expert Ola Andersson. 

Och värre skulle det bli. I den andra halvleken hamnade Nasri i närkamp med Jamie Vardy. Stjärnorna gruffade lite med varandra innan Nasri gick fram och ställde sig panna mot panna med anfallaren. Vardy slängde sig i gräset och domaren valde att varna både Nasri och Vardy för incidenten. Det innebar att mittfältaren fick lämna planen, med drygt en kvart kvar, när Sevilla jagade ett mål för att ta mötet till förlängning. 

"Vad håller du på med?"

– Du får inte gå i den fällan. Hur mycket känslor du än har så får du inte gå i den fällan, säger Viasats expert, Pontus Kåmark. 

Och efter matchen fyllde Ola Andersson och Bojan Djordjic i kritiken mot Nasri.

– Han har bara sig själv att skylla, han tillåter sig att gå i den fällan, säger Andersson om Nasri. 

– Om man hade spelat i Nasris lag hade man knappast tyckt att allt hade varit lugnt efteråt, nej man hade frågat honom efteråt "Vad är det du håller på med?", säger Djordjic. 

Även Jamie Vardy fick sig en känga - då experterna tyckte att stjärnan filmade. 

– Men jag gillar inte det Jamie Vardy gör heller. Han håller på mycket med det där, säger Djordic och fortsätter:  

– Han får så ont av en liten touch, jag skulle skämmas över att se de reprisbilderna om jag var han, även om mitt lag hade gått vidare.