Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Jackie och Patrik vann "Paradise"

De överlevde pakter, lögner, spritfester och tv-sex. Jackie Ferm och Patrik Bergholm tog hem segern i "Paradise hotel".

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

-Jag hittade mig själv i Mexiko, säger Jackie Ferm om den omtalade dokusåpan.

TV 6 har under vintern dammat av den omtalade dokusåpan "Paradise hotel". På ett lyxhotell vid Mexikos Stilla havskust har deltagarna bildat par med varandra med siktet inställt på att vinna 250 000 kronor.

Och det var Jackie Ferm, 19, och jokern Patrik Bergholm, 22, som tog sig igenom alla pakter, lögner och partnerbyten. På tisdagskvällen stod de som segrare, efter en sista röstningsomgång mot motståndarparet Erika Johnson och Kristoffer Lewik med åtta röster mot en.

Rannsakar sig själv

För Jackie Ferm var tiden i "Paradise hotel" långt mer positiv än hon trott.

-Det känns fantastiskt nu, och min självkänsla är på topp. Jag hittade mig själv där borta, jag fick både erfarenhet och kunskap under inspelningarna. Man rannsakar sig själv när man ser sig själv på tv, säger hon till TT Spektra.

Jackie Ferm var redan innan serien drog i gång i november den mest omtalade deltagaren. Hon är dotter till brottslingen Lars Ferm, tidigare Lars-Inge Svartenbrandt. Hon har öppet pratat om sin relation till sin pappa, och berättat att såväl hennes tidigare utvik och hennes medverkan i "Paradise hotel" varit ett sätt att hantera deras relation.

Ville ta pengarna

I finalavsnittet hade både hon och Patrik Bergholm chansen att ta hem hela vinstsumman för egen räkning - men båda valde att dela på pengarna.

-Jag tänkte först att jag skulle ta pengarna själv för att visa Sverige, på ett lite skämtsamt sätt, att jag är som pappa. Men jag klarade det inte, säger hon.

Själv skulle hon inte tveka att ställa upp i en dokusåpa igen. Livet framför kamerorna skiljer sig ändå inte så mycket från verkligheten, menar hon.

-Det sociala spelet är ju nästan värre på hemmaplan. På krogen är det precis likadant som i "Paradise".