Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Här ligger Göteborgs mest populära stadsdel

Det byggs som aldrig förr på Hisingen och intresset för att flytta till ön är stort. Här ligger dessutom Lundby som är Sveriges mest växande stadsdel. – Jag ser en enormt stor potential på Hisingen, säger Sebastian Stojanovic, mäklare på Fastighetsbyrån.

Hisingen är Sveriges femte största ö till ytan och den näst mest befolkade. Med tanke på den nuvarande byggtakten är ön kanske snart den mest befolkade.
– Nyproduktionen på centrala Hisingen är explosionsartad och intresset för att bo här ökar hela tiden, säger Sebastian Stojanovic, som arbetar som mäklare på ön.

Enligt honom är både Hisings Backa och Biskopsgården underskattade som bostadsområden.

– Det är fina områden med nära till såväl Backaplan och Göteborgs centrum, samtidigt har du nära till natur. Prisbilden är relativt låg, vilket gör det perfekt för förstagångsköpare och andra som vill investera i ett prisvärt boende.

Under sina år som mäklare har han sålt flera hundra lägenheter på Hisingen.
– Det finns verkligen många pärlor här, vissa sticker ut lite extra.
Han lyfter fram en personlig favorit, en trea på Kastvindsgatan i Kvillebäcken.
– Utsikten är magnifik och lägenheten är full av smarta lösningar. Jag fastnade bland annat för den oerhört läckra tapeten i köket och den öppna atmosfären. Bostaden har utrustat med ett personligt och exklusivt kök som sticker ut i mängden.

Lägenheten är ljus med en öppen lösning mellan hall och kök vilket ger ett fint ljusinsläpp och från balkongen ser bort till Liseberg och Örgryte. Vid matplatsen är hela väggen täckt av smart förvaring, dold bakom snygga push-to-open dörrar.
– Det är oväntat och smart, säger Sebastian Stojanovic.

Lägenheter ligger i Kvillebäcken, i närheten av Ramberget med dess hänförande utsikt. På promenadavstånd finns Flunsåsparken, som är Sveriges enda folkpark med fri entré.
– Kvillebäcken expanderar, här bor du i ett område i ständig utveckling och förändring.

Läs mer om lägenheten och se bilder här.