Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/8

Här anländer prinsen till Bergsjön

Prins Carl Philip, hans hustru Sofia och sonen Alexander befinner sig just nu på Bergsjövallen för att kolla Gothia Cup, det vittnar läsare om för GP. – Det var så roligt att se dem i Bergsjön, säger en Gothia cup-besökare.

Det var strax innan klockan 11 på onsdagen som det kungliga sällskapet ska ha dykt upp på parkeringen vid Bergsjövallen. 

– Vi hade sett en match där innan, och var på väg därifrån när de plötsligt dök upp, säger en Gothia Cup-besökare som bor norr om Uppsala.

– Det var Carl Philip och Sofia, och prinsen plockade med sig bebisen för att gå på fotboll. De var ett stort gäng som kom, klädda i Playground-t-shirtar.

Playground, eller Project Playground, är en svensk ideell organisation som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet. Prinsessan Sofia är organisationens hedersordförande. 

– Det är alltid roligt att se dem i verkliga livet, och det var så roligt att se dem i Bergsjön, säger Gothia Cup-besökaren. 

Prinsfamiljen ska ha kommit till platsen i en grå Volvo XC90.

Såg du prins Alexander?

– Ja, han var ju jättesöt!

Det är inte första gången i år som Gothia Cup får kunglig glans. Redan på tisdagen syntes prinsfamiljen på match på Heden, då en match spelades mellan lag från Project Playground.

LÄS MER: Lillprinsen och prinsessans mys på Gothia Cup