Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

GP Live: Revansch för relationsdramat

I flera decennier har kriminalromanerna varit den populäraste läsningen, men har vi tröttnat? Nu växer litteraturgenren feelgood – böcker om relationer och vanliga människor, där dramatiken snarare ligger under ytan i vardagen än i blodiga våldsdåd och polisjakter.

GP bjöd in till en kväll med exklusiva samtal med australiensiska stjärnan Liane Moriarty, författaren bakom HBO:s succéserie "Big Little Lies", och de svenska feelgood-författarna Varg Gyllander och Marie-Louise Marc. För att alla sinnen skulle få sitt serverade även Två Dagars matkreatör Therese Elgquist inspirerande och växtbaserad mat som får oss att må lite extra bra. Gästerna bjöds även på dryck och en goodie bag.

Här kan du se klipp från GP Live – Revansch för relationsdramat

 

Medverkande gäster

 

Moderator:
Ulf Roosvald, Göteborgs-Posten

Lokalen

Auktionsverket Kulturarena 
Tredje Långgatan 9, Göteborg

 

Hemsida | Karta

Vill du bli GP Live-partner?

Möt en engagerad målgrupp som vill vara med och skapa ett stimulerande klimat i Göteborg – och som uppskattar kvalitativ lokal journalistik. I partnerskap med GP Live kan ni vara med och skapa tongivande evenemang som främjar debatt, öppenhet och nya nätverksmöjligheter.

Kontakta oss

Om GP Live

GP Live skapar dynamiska möten kring ett spännande ämne. Med säker hand guidar våra journalister oss genom förvånande och fördjupande samtal. De möter starka personligheter och framträdande beslutsfattare, visionärer och strateger i stadens näringsliv, politik, kultur, sport och akademi.