Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

GP Live: Mamma, vem är du?

Mamma är alltid mamma. Men kanske extra mycket 2020. För det är mammornas bokår i år. Exemplen är många: Frida Boisens “Berätta aldrig det här”, Ocean Vuongs “En stund är vi vackra på jorden” och Helene Rådbergs “Mammajournalerna” är bara ett axplock ur årets utgivning. Varför har det blivit så?

För att gå till botten med mammorna i samtidslitteraturen har GP Kultur bjudit in Patrik Lundberg och Lydia Sandgren för ett samtal med GP:s kulturchef Björn Werner. 

Patrik är aktuell med “Fjärilsvägen” och sitt mycket uppmärksammade sommarprat – som båda handlade om hans döda mamma. I Lydia Sandgrens hyllade och omdiskuterade roman “Samlade verk” utgör en frånvarande mor en fond till handlingen.

Datum: Torsdag den 24 september
Tid: 19.30-20.30 
Plats: Sänds live på gp.se

 

 

 

Vill du bli GP Live-partner?

Möt en engagerad målgrupp som vill vara med och skapa ett stimulerande klimat i Göteborg – och som uppskattar kvalitativ lokal journalistik. I partnerskap med GP Live kan ni vara med och skapa tongivande evenemang som främjar debatt, öppenhet och nya nätverksmöjligheter.

Kontakta oss

Om GP Live

GP Live skapar dynamiska möten kring ett spännande ämne. Med säker hand guidar våra journalister oss genom förvånande och fördjupande samtal. De möter starka personligheter och framträdande beslutsfattare, visionärer och strateger i stadens näringsliv, politik, kultur, sport och akademi.