Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

GP Live: Framgångssaga eller luftslott

Journalistik på scen. Med 138 dagar kvar till valet ställdes de ledande lokala politikerna mot varandra i en het debatt om verklighetens Göteborg.

Tisdagen den 24 april var det dags för valdebatt med GP Live. Elva politiker hade bjudits in till Stenhammarsalen i Konserthuset – och när frågor om trygghet och segregation i Göteborg kom på tapeten hettade det till ordentligt.

Tema för debatten var Krisen i välfärden och Det splittrade Göteborg. Göteborgs-Postens Karin Jansson modererade och närmare 200 personer kom för att lyssna på plats i Stenhammarsalen.

Debatten sändes live på gp.se och går att se på i efterhand.

Här kan du se hela debatten liksom höjdpunkter från den, och läsa mer om vad politikerna sa.

Vill du bli GP Live-partner?

Möt en engagerad målgrupp som vill vara med och skapa ett stimulerande klimat i Göteborg – och som uppskattar kvalitativ lokal journalistik. I partnerskap med GP Live kan ni vara med och skapa tongivande evenemang som främjar debatt, öppenhet och nya nätverksmöjligheter.

KONTAKTA OSS

Om GP Live

GP Live skapar dynamiska möten kring ett spännande ämne. Med säker hand guidar våra journalister oss genom förvånande och fördjupande samtal. De möter starka personligheter och framträdande beslutsfattare, visionärer och strateger i stadens näringsliv, politik, kultur, sport och akademi.