Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Göteborgs egen upptaktskväll

Månader av förberedelser och tung träning är snart över och fotbollspremiären närmar sig med stormsteg. Välkommen till en helkväll i den lokala elitfotbollens tecken tillsammans med GP-sporten. Tränare och spelare från Gais, Öis, IFK Göteborg, Häcken, GFC och Kungsbacka är på plats för att prata om förväntningar, nyförvärv, taktik och mycket mer. Dessutom bjöds det på intervjuer med välkända profiler, samt dryck och lättare förtäring. 

Se alla klippen från kvällen här. 

 

Medverkande gäster

 

Moderator:
Joel Tivemo, Göteborgs-Posten

 

Lokalen

Foajébaren, Göteborgs Stadsteater 
Götaplatsen, Göteborg

Göteborgs Stadsteater invigdes den 29 september 1934, men verksamheten startade 1918 och teatern är därmed Sveriges äldsta stadsteater

Hemsida | Karta

Vill du bli GP Live-partner?

Möt en engagerad målgrupp som vill vara med och skapa ett stimulerande klimat i Göteborg – och som uppskattar kvalitativ lokal journalistik. I partnerskap med GP Live kan ni vara med och skapa tongivande evenemang som främjar debatt, öppenhet och nya nätverksmöjligheter.

Kontakta oss

Om GP Live

GP Live skapar dynamiska möten kring ett spännande ämne. Med säker hand guidar våra journalister oss genom förvånande och fördjupande samtal. De möter starka personligheter och framträdande beslutsfattare, visionärer och strateger i stadens näringsliv, politik, kultur, sport och akademi.