Gordon Ramsay sågar fansens matlådor – och de älskar det

Stjärnkocken är inte nådig med sin kritik – svarar med sågningar på Twitter.

ANNONS
|

Brittiska stjärnkocken Gordon Ramsay, känd i Sverige som den arga kocken med det grova vokabuläret, är en aktiv twittrare. Detta har fått fansen att skicka bilder på sina matlådor till honom och be om ett omdöme.

Och Gordon Ramsay är i vanlig ordning långt ifrån nådig. Han sågar maträtt efter maträtt och inget tycks falla stjärnkocken i smaken.

Ratar maträtt efter maträtt

Här ratas en macka med ost, ägg och majonäs. Ramsays dom: ser ut som insidan av hans pappas kolostomipåse:

Ett annat fan ber Ramsay om en åsikt om hans thailändska ris. Ramsay dömer ut maten som dietmat och ifrågasätter om någon ens kan äta det:

ANNONS

Här frågar en annan följare en omelett som, tydligen, är den första personen gjort. Ramsay kallar det för "fullständigt vidrigt":

Känd från TV

Gordon Ramsey räknas som en av världens bästa gourmetkockar och driver över 30 restauranger och pubar världen över. Vidare är Gordon Ramsey innehavare av 14 stjärnor i Michelinguiden. Han är dessutom en känd tv-personlighet och har medverkat i så väl "Hell's Kitchen" som "Ramsay's Kitchen Nightmares".

Invald iCulinary Hall of Fame

Hans flaggskepprestaurang, Restaurant Gordon Ramsay, har blivit utsedd till Londons bästa och Gordon Ramsay är invald i Culinary Hall of Fame.

GP har skickat en bild på en matlåda innehållandes kyckling och inväntar Ramsays dom:

ANNONS