Magdalena Kowalczyk är en av fyra programledare för "Lyxfällan".
Magdalena Kowalczyk är en av fyra programledare för "Lyxfällan".

Gladiator hjälper skuldsatta med ekonomin

Som gladiatorn "Athena" stjälper hon människor i TV4. Men när "Lyxfällan" gör comeback hjälper Magdalena Kowalczyk personer i kris.

ANNONS
|

Det blir fyra experter i stället för två när "Lyxfällan" kommer tillbaka. Magnus Hedberg fortsätter att hjälpa personer som satt sig i ekonomisk kris men får hjälp av Patrik Wincent, Frida Boisen och gladiatorn "Athena". Eller Magdalena Kowalczyk som hon egentligen heter.

- Jag har haft en karriärdröm, som har utmejslats under åren, att jag vill göra saker som känns meningsfulla som kan göra att jag kan stå med rak ryggrad på morgonen när jag tittar mig själv i spegeln, att göra världen lite bättre. Det här var ett gyllene tillfälle, säger hon.

ANNONS

Hon är utbildad civilekonom och har stor vana av att hantera en budget. Men Magdalena Kowalczyk är också professionell thaiboxare och en erfaren coach. Hennes stil är att vara vänlig men bestämd.

- I "Lyxfällan" är det mycket så kallad tough love. Människor som hamnat väldigt snett behöver tydliga, skarpa instruktioner för hur de ska göra i stället och då måste jag ta min coachingstil ett steg vidare och bli lite hårdare. Nu är det inte frågan om bara lite allmänt välmående, nu är det människors liv som står på spel. Allt ställs mer på sin spets, säger hon.

"Lyxfällan" har säsongspremiär den 1 februari klockan 20:00 på TV3.

TT

ANNONS