Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Den särskilde utredaren Maria Wetterstrand överlämnar utredningen om styrmedel för att främja användning av biobränsle för flyget till miljö- och klimatminister Isabella Lövin under en pressträff i Rosenbad. Bild: Pontus Lundahl/TT

Wetterstrand ska inte vara ett villebråd

Sluta jaga Maria Wetterstrand bara för jagandet skull! Hon har inte gjort sig skyldig till några olagligheter i samband med att hon blev styrelsemedlem i Cortus Energy 2013, skriver Raymond Nord.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Samtliga i Cortus Energys styrelse har köpt aktier i bolaget för att förstärka ekonomin i bolaget.

Den som kan lite om ekonomi kan läsa sig till att det inte har varit någon strålande affär. Hon betalade en krona vid introduktionen när aktien börsnoterades och kursen har varit nere på 15-20 öre. Hon har endast köpt på sig fler aktier för att få en utspädning av sitt innehav som ligger på ett stort minus och ingen vet hur framtiden ser ut för företaget på sikt.

Inom aktiehandeln så finns det insider och insider som glider genom det mediala filtret likt elefanter!

Att kalla det för jäv är förtal då hon har redovisat sina engagemang i Cortus Energy och inte dolt något eller smusslat med sina förehavande och ekonomiska intressen i bolaget.

Raymond Nord