Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Wetterstrand har rent mjöl i påsen

Åklagaren på Ekobrottsmyndigheten har inte beslutat att inleda en förundersökning mot Wetterstrand, vilket betyder att hon är oskyldig till “insiderbrott”, skriver Raymond Nord.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

till Bosse Lindström, 16/3

Cortus Energys har en teknik som kan ersätta industrins fossila energibehov med förnybar energi. Bolaget har genomfört sex nyemissioner på cirka 100 miljoner kronor sedan 2015 och Maria Wetterstrand förekommer inte på bolagets insiderlista under de senaste åren!

Åklagaren på Ekobrottsmyndigheten har heller inte beslutat att inleda en förundersökning mot Wetterstrand, vilket betyder att hon är oskyldig till “insiderbrott”!

Flygbolagen har stora problem med att ersätta MC 77 (flygbränsle) med biobränsle då det saknas storskalig tillverkning av detta. En sådan anläggning skall eventuellt byggas på Västkusten med start 2022!

På land kan vi driva tåg och fordon med el och försörja elslukande serverhallar men att ersätta jetmotorer med eldrift är näst intill omöjligt. Just nu återstår endast biobränsle för att driva jetmotorer och det måste vara av en kvalitet som inte koksar i bränsleledningar och börjar växa i bränsletankarna och orsaka driftstopp i luften!

För mig framstår Maria Wetterstrand som en genuin människa som har andra värden än att tjäna pengar på aktier i Cortus Energy!

Raymond Nord

inte perfid