Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Vi håller igång kollektivtrafiken för den som behöver resa, skriver Västtrafik. Bild: Jonas Lindstedt
Vi håller igång kollektivtrafiken för den som behöver resa, skriver Västtrafik. Bild: Jonas Lindstedt

Viktigt att våra förare känner sig trygga

Vi ställer oss bakom de åtgärder som trafikföretagen ser att de behöver göra för att skapa trygghet hos sin personal, skriver Västtrafik i en replik.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Slutreplik

18/6 Inte bara att hoppa av spårvagnen

17/6 Avspärrningen en trygghet för föraren

15/6 Onödigt med avspärrning i spårvagnen

Angående Andrei Bunea insändare i GP den 15/6. Tack för dina synpunkter.

Vi håller igång kollektivtrafiken för den som behöver resa och gör det vi kan för att motverka trängsel ombord. Göteborgs Spårvägar har stängt framdörrarna på spårvagnarna samt de första stolsraderna för att förarna ska kunna resa i tjänsten när de byter arbetspass. Åtgärden är en överenskommelse med de fackliga ombuden.

Vi ställer oss bakom de åtgärder som trafikföretagen ser att de behöver göra för att skapa trygghet hos sin personal. För oss är det viktigt att alla våra förare känner sig trygga så att de kan fortsätta utföra sitt viktiga arbete, likväl som det är viktigt att våra resenärer känner sig trygga när de reser med oss.

Alice Roman Dadisho, Västtrafik