Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: ADAM IHSE / TT
Bild: ADAM IHSE / TT

Vi informerar om vikten av regler

Med cirka 40 000 deltagare är det naturligt att stadsbilden förändras under Gothia Cup-veckan, skriver Julia Hornebrandt på Gothia Cup.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

till Leif Nilsson 24/7

Varje lags ledare är ytterst ansvariga för sina spelare men som arrangör är vi noggranna med att informera om vikten av att respektera sin omgivning och att följa lokala föreskrifter och regler.

Med cirka 40 000 deltagare är det naturligt att stadsbilden förändras under Gothia Cup-veckan, att det är mer liv och rörelse än en vanlig vecka. Vår förhoppning är ändå att Gothia Cup ska vara en rolig upplevelse såväl för våra deltagare som för göteborgaren som bor och lever i staden.

Upplever ni problem under Gothia Cup är ni välkomna att höra av er till Malin Jonson, kommunikationsansvarig för Gothia Cup på 0708-461912 eller [email protected]

Julia Hornebrant

Gothia Cup