Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Vi informerade om stängning

Självklart ska vi informera tydligt om när vårdcentralen är stängd för utbildning av personalen, det har vi också gjort, skriver Annika Boij, Närhälsan Kärra vårdcentral.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik till Lars, 10/9

Hej Lars!

Hos oss är alltid patienten i centrum, men för att kunna ta hand om våra patienter på bästa sätt behöver också personalen fortbilda sig, så att vi alltid är i framkant med kunskap. En del i att lyckas med detta är att vi har rätt att stänga vårdcentralen två dagar per år för utbildning.

Det är helt riktigt som du skriver att vi behöver informera om detta, vilket vi också gjort på vår hemsida, 1177.se och som anslag ett par veckor innan i våra lokaler.

På telefonen sägs det alltid vid Närhälsans alla vårdcentraler att man vid akuta tillstånd skall vända sig till 112. Om du lyssnat vidare kom nästa uppmaning att vända sig till 1177 för rådgivning. Hisingsjouren är också tillgänglig varje dag.

Annika Boij

verksamhetschef Närhälsan Kärra vårdcentral