Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Ingvar Karmhed/SCANPIX
Bild: Ingvar Karmhed/SCANPIX

Vi fick städa upp efter Gothia cup

Trots förekomst av papperskorgar så fanns spritflaskor, ölburkar, matavfall samt förpackningar slängda inom vårt bostadsområde, skriver Leif Nilsson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Fredagen den 19 juli hade ett eller flera lag från Gothia Cup efterfest med våra trädgårdsmöbler vid Fiolgatan. Det var bedrövligt att på morgonen behöva städa ett område som vi boende använder för rekreation från ett "fylleslag". Trots förekomst av papperskorgar så fanns spritflaskor, ölburkar, matavfall samt förpackningar slängda inom vårt bostadsområde.

När Partille Cup hölls några veckor tidigare med samma inkvarteringar och arenor i vår närmiljö så uppstod inga problem med nedskräpning! Vi boende vädjar till ledningen för Gothia Cup att ge de deltagande information att de är välkomna så länge de respekterar de boende och deras egendom.

Leif Nilsson