Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Vi arbetar för en ren och snygg stad

För att uppnå en grundläggande trivsel och trygghet prioriteras skötselåtgärder på de platser och ytor som används mest, skriver Lena Jakobsson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

till Mia i Lorensberg 23/6

Mia i Lundsberg skriver uppskattande om planteringar och grönska i Göteborg och önskar att alla delar ska skötas med samma nivå. Park- och naturförvaltningen ansvarar för stora delar av Göteborgs Stad men inte alla, fastighetsägare och markägare ansvarar för skötseln av sin mark. Det kan bidra till att nivåerna ibland blir ojämna.

På de ytor som park- och naturförvaltningen ansvarar för, arbetar vi för att skapa en ren och snygg stad, utifrån de ekonomiska förutsättningar som vi har. För att uppnå en grundläggande trivsel och trygghet i parker, naturområden och på badplatser prioriteras skötselåtgärder på de platser och ytor som används mest.

Lena Jakobsson

Chef för parkenheten, park- och naturförvaltningen Göteborgs Stad