Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Okänd, OkŠnd

Vi ändrar oss inte

För oss är det självklart att människor ska kunna få leva och bo med sin familj, skriver Rickard Nordin (C).

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik

till Christian, 7/6

Signaturen ”Christian” tycker att Centerpartiet ska driva en politik som separerar familjer, som ställer olika grupper mot varandra och har dessutom missat att det finns krav på försörjning, efter tre månaders respit, för den som fått uppehållstillstånd. Jag kommer göra honom besviken. Vi kommer inte ändra oss.

För oss är det självklart att människor ska kunna få leva och bo med sin familj. Det räcker att själv fundera på hur det skulle vara att tvingas fly för sitt liv och sedan tvingas bo ensam utan möjlighet att få återförenas med sina närmsta anhöriga.

Vi kommer fortsätta kämpa för alla människors mänskliga rättigheter och för medmänsklighet. Vi kommer kämpa för ett Sverige som ser till människor. Vi kommer prioritera. Vi kommer prioritera människor framför systemen och vi kommer prioritera att ta kampen mot högerpopulismen.

Rickard Nordin (C)

riksdagsledamot Göteborg