Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: JANERIK HENRIKSSON / TT
Bild: JANERIK HENRIKSSON / TT

Vart är vi på väg?

Besöket på Slotssbergsskolan blev en chock, skriver signaturen Eva.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Angående Slottsbergsskolan med inflyttning hösten 2020. Som 40-talist blir man avundsjuk när man går förbi denna fantastiskt påkostad skolbyggnad liksom skolgård, som enligt mitt sätt att se det är ett lyxbygge. Byggnaden består bland annat av vackra färgglada glaspartier. Skolgården har många lekredskap i fina och påkostade material. Fina trätrappor är uppbyggda och det finns sittytor av specialträ som importerats från Australien.

Besöket på Slotssbergsskolan blev däremot en chock. Hela gården såg ut som en soptipp trots att byggföretaget inhägnat gården. Skadegörelse av material och planteringar har skett under byggtiden.

Vart är vi på väg med vårt samhälle? När jag var barn uppfostrades man till att vara aktsam och vårda ägodelar både privat och i samhället. Samhället håller helt och hållet på att nedmonteras. Vi kan inte tiga och se på. Något måste göras!!

Eva