Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: David Scherman
Bild: David Scherman

Vandalerna ska aldrig få vinna

JC Decaux fortsätter att reparera och sanera väderskydden, men behöver allmänhetens hjälp för att upptäcka all vandalisering.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik till Daniel Larsson, 21/10

Hej Daniel, jag heter Sofia Ståhle och jag är ansvarig för felanmälan av väderskydden som JC Decaux tillhandahåller Göteborgs stad. Stort tack för din synpunkt.

JC Decaux jobbar dagligen med underhållet av väderskydden, dock har vi det senaste året tyvärr sett en kraftig ökning av vandaliseringen av våra väderskydd i Göteborg. Vi gör allt vad vi kan för att stoppa denna tråkiga utveckling, som givetvis också kostar mycket pengar.

Hittills i år har vi bytt ut omkring 600 stycken glasrutor och vi har sanerat nästintill 4 000 klotter på våra busskurer. Då vandalismen dessvärre har ökat kraftigt 2018–2019, behöver vi all hjälp vi kan få och där är allmänhetens ögon nyckeln till att inget missas.

Jag och mitt team kommer att fortsätta att reparera och sanera, för vi håller helt med om att väderskydden ska vara snygga, hela och rena. Vi kommer aldrig att låta vandalerna vinna.

Vi uppmanar alla som ser klotter eller annan skadegörelse på våra väderskydd att felanmäla snarast till: [email protected]

Sofia Ståhle, JC Decaux