Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Jens Meyer

Vad vill du göra med ditt liv?

Vi har alla oändlig utvecklingspotential. Vi har alltid friheten att börja ett bättre liv här och nu, skriver Håkan Tendell.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Vi är i den här världen för att utvecklas till det bättre i olika avseenden. Vi kan hjälpa varann att lära oss saker, hjälpa varann att utföra saker, hjälpa varann att må bra, hjälpa varann att ha roligt.

Vi har alla oändlig utvecklingspotential. Vi har alltid friheten att börja ett bättre liv här och nu.

Oavsett vem du är och oavsett hur din livssituation ser ut, kan du när som helst börja bli en bättre människa. För dig själv och för andra.

Allt du någonsin har tänkt och sagt och gjort och råkat ut för har lett till att du befinner dig exakt i den situation du befinner dig i detta nu. Hur just du vill utvecklas med utgångspunkt från det kan bara du svara på.

Andra kan ha åsikter om vad det är du borde uppnå, men det finns bara en enda människa som kan avgöra vad som är den bästa utvecklingen för dig, och det är du. Det utesluter inte att du kan ta intryck av kunskap och visdom från andra källor än dina egna erfarenheter, men till slut är det upp till dig att avgöra vilken väg du ska ta. Vad vill du göra med ditt liv?

Håkan Tendell