Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Lasse Edwartz

Vård eller administration?

Känns inte bra att behöva vänta med risk för komplikationer för att administratörerna inte kan dela rum, skriver signaturen Förbannad patient.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag åkte in till Sahlgrenska med bröstsmärtor och blev inlagd för en kranskärlsoperation. Otroligt trevlig och kunnig vårdpersonal, fick en fantastisk omvårdnad.

Men vad är det för fel med ledningen? Min operation blev framflyttad minst fyra dagar på grund av brist på vårdplatser, en avdelning var stängd för renovering. Vad gör man då? Jo ytterligare ett vårdrum med tre platser stängs för att en bemanningsassistent och en löneadministratör skall få ett kontor! Känns inte bra att behöva vänta med risk för komplikationer för att administratörerna inte kan dela rum. Och vad kostar det att ha mig och andra patienter liggande här många dagar i onödan? Dessutom fanns andra kontor i korridoren som stod tomma då personal var på semester!

Förbannad patient