Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Roger Larsson
Bild: Roger Larsson

Värsta flygningen jag varit med om

Flygningen med Tui var den värsta som jag varit med om, skriver Lisbet.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Jag undrar hur det är ställt med säkerheten angående Tuis flyg. Åkte från Gran Canaria 10 juni med flyg som avgick 15.10. Inga säkerhetsanvisningar alls angående säkerhetsbälte, flytvästar, upprätta stolar, mobiltelefoner som skulle vara avstängda eller i flygplansläge.

Denna flygning var den värsta jag har varit med om. Har rest en hel del men aldrig varit med något sådant. Hade även betalt för extra benutrymme vilket jag ej fick på den plats jag blev hänvisad, frågade då flygvärdinnan som sa att jag kunde klaga hos Tui när jag kom hem. Jag frågade då henne om hon inte kunde fråga de som satt på dessa säten om de hade betalt extra, fick till svar att det var inte hennes uppgift. Jag gjorde det själv då jag är lång och alltid beställt sådana platser.

Fy vad dåligt.

Lisbet, snart 75 år