Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Värktabletter duger inte

Vem som helst förstår ju att jag inte är återställd men läkaren rekommenderade värktabletter, skriver Lillemor Hansson-Walting.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Efter att ha fått en TIA för ett år sedan (Transitorisk Ischemisk Attack där delar av hjärnan utsätts för en tillfällig syrebrist) var jag på återbesök i december. Läkaren sade då att de problem jag hade efter TIA:n skulle gå över om ett tag. Jag skulle gå till vårdcentralen om de inte gjorde det.

Vårdcentralen klarade inte av dessa problem utan jag ringde Mölndals sjukhus och ville ha en återbesökstid. Där sade man att jag måste ha en remiss för att få en återbesökstid. Vårdcentralen skrev en remiss i våras och förra veckan blev jag uppringd av en läkare som sade att jag skulle ta värktabletter. Mina problem är huvudvärk, spänning runt huvudet och omgivningen blir distanserad och "dimmig".

Vem som helst förstår ju att jag inte är återställd men läkaren på Mölndals sjukhus rekommenderar värktabletter. Han vill inte alls undersöka vad som är orsak till mina kvarvarande problem .

Är inte detta en nonchalans utan dess like?

Lillemor Hansson-Walting