Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Insändarskribenten hoppas politikerna nu får upp ögonen. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Utan omskrivningar och rädsla

Så skönt att några äntligen tydligt beskriver hur det ligger till med kriminaliteten i landet, vad som ligger bakom, hur den uppstått och utvecklats, skriver ”Bekymrad medborgare”.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Äntligen! Stort TACK till Mats Löfving, chef för Polismyndighetens Nationella operativa avdelning och biträdande rikspolischef, Erik Nord, polischef i Storgöteborg och Boel Godner, kommunstyrelsens ordförande i Södertälje för att ni talar klarspråk – så att kanske till och med våra politiker begriper? Efter att våra rikspolitiker i decennier som strutsar grävt ner sina huvuden i marken, kanske det nu kommer att hända något, får man lov att hoppas.

Så skönt att några äntligen tydligt beskriver hur det ligger till med kriminaliteten i landet, vad som ligger bakom, hur den uppstått och utvecklats. Utan omskrivningar och utan rädsla för att stöta sig med någon som kan känna sig kränkt. tack!

Bekymrad medborgare