Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Tror dessa beslutsfattare att alla dessa ungdomar som blir drabbade av detta beslut ska få plats på Härlanda park, skriver insändaren. Bild: KENTA JÖNSSON

Utan konstgräs slår man undan fötterna på barnen i öster

Som gammal ungdomsledare kommer jag ihåg hur det var förut när vi fick leta efter några grusplaner lite här och där, skriver Dick Eriksson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Nu börjar man att ta bort konstgräset i Skatås och det ska inte läggas något nytt. Då slår man undan fötterna på flickor och pojkar i de östra stadsdelarna.

Tror dessa beslutsfattare att alla dessa ungdomar som blir drabbade av detta beslut ska få plats på Härlanda park, då har de ingen sans och balans.

Som gammal ungdomsledare kommer jag ihåg hur det var förut när vi fick leta efter några grusplaner lite här och där. Ska vi tillbaka dit undrar en morfar till två drabbade fotbollsflickor?

Dick Eriksson