Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Ian Langsdon

Trumpkritikerna borde vara tacksamma

Vi borde stanna upp ett ögonblick och ägna en tacksam tanke åt de tusentals amerikanska unga män som den 6:e juni 1944 offrade sina liv på Normandies stränder, skriver signaturen Lars.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Kanske skulle skanderande engelsmän i sitt hat mot USA:s president Donald Trump stanna upp ett ögonblick och ägna en tacksam tanke åt de tusentals amerikanska unga män som den 6:e juni 1944 offrade sina liv på Normandies stränder. Det var inledningen till västmakternas befrielse västerifrån av Europa från Hitler och nazismen.

Hur illa man än tycker om Donald Trumps görande, yttrande och twittrande är han ändå vald av en majoritet av det amerikanska folket till USA:s president och representerar därmed hela det amerikanska folket. Också vi svenskar borde i nationaldagsfirandet den 6:e juni ägna dessa unga män en tacksam tanke för att vi slapp dela deras öde.

Lars