Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Tack och adjö Västtrafik

Finns det ingen ansvarig som kan få kollektivtrafiken att fungera? Vi har bland de högsta biljettpriserna globalt, så medel måste finnas, skriver signaturen ÅB.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Kollektivtrafik är smidigt och minskar utsläpp då många åker tillsammans, men den måste fungera! Åker inte dagligen men råkar ändå frekvent ut för inställda turer och förseningar med Västtrafik. Ställer gärna bilen men i dag tog det slut. Jag har helt enkelt fått nog.

Bussen från Onsala var kraftigt försenad så jag missade tåget till Göteborg. Omvänt på återresan då tåget var försenat så jag missade bussen.

Finns det ingen ansvarig som kan få detta att fungera? Vi har bland de högsta biljettpriserna globalt, så medel måste finnas.

De som agerar mot mjölkbönder, flygresenärer, bilister med flera kan väl fundera på att ta ton mot Västtrafik som effektivt dödar lusten att åka kollektivt.

ÅB