Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Enligt mig är Donald Trump är inte på något sätt bra men han är vald enligt demokratiska regler i världens största supermakt så vi får leva med det beslutet antingen vi vill eller ej, menar insändarskribenten. Bild: Evan Vucci

Snömos i debatten om Trump

Att föreslå avstängning av riksdagsledamöter på grund av deras åsikter blir alltid fel, skriver Peter Erlandsson i en slutreplik.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Slutreplik

5/10 Att nominera Trump är ett ställningstagande

29/9 Kritik av Trumps nominering fullständigt idiotisk

25/9 KD och Trump

Jag har inte missförstått Göran Langheimers första inlägg vilket han försöker göra sitt bästa att påskina i sin senaste replik. Han anstränger sig verkligen för att få följande citat ur världen: ”Jag tycker att Ebba Busch genast ska ta tag i saken och ersätta Jacobsson i riksdagen.”

Att dra in filosofiska tankar i debatten är bara snömos, att Göran Langheimer skulle lagt på luren om Trump ringt upp är bara ren spekulation. Det är lätt att vara efterklok. Jag är extra förtjust i Langheimers fina akrobatiska resonemang gällande åsikt och ställningstagande. Att föreslå avstängning av riksdagsledamöter på grund av deras åsikter blir alltid fel.

Enligt mig är Donald Trump är inte på något sätt bra men han är vald enligt demokratiska regler i världens största supermakt så vi får leva med det beslutet antingen vi vill eller ej.

Att censurera eller plocka bort våra folkvalda för deras åsikter är ren idioti, vilket var Langheimers intention i första inlägget, även om han nu verkat backa en del. För övrigt kan jag för sakens skull tillägga att jag aldrig röstat på KD och kommer knappast att göra det framöver.

Peter Erlandsson

LÄS MER: Trump: Jag är immun mot corona