Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Medan temperaturerna stiger, isarna smälter och forskarna konstaterat att vi lever på fem jordglober så rabblar andra upp alla länder de varit i, med ett leende på läpparna, skriver insändaren. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Sluta skryt om dina resor!

Många verkar se ner på oss som inte reser utomlands. De ger konstiga blickar och verkar tycka att vi har problem, när det i själva verket är de som är problemet, skriver Signe.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Att skylta med att man reser utomlands varje år, ibland två gånger per år är varken coolt eller charmigt. Snarare skämmigt. Vi lever på en förstörd planet. Människor kämpar dagligen med att försöka lappa ihop den så bra det går. Medan Greta Thunberg håller tal och strejkar från skolan. Medan människor på jorden insjuknar och dör på grund av föroreningar.

Medan temperaturerna stiger, isarna smälter och forskarna konstaterat att vi lever på fem jordglober så rabblar andra upp alla länder de varit i, med ett leende på läpparna. Som om det vore något att vara avundsjuk på!

Det är förståeligt att personen i fråga, som lagt ner så mycket pengar på en resa, vill berätta om sin upplevelse. Det är inget problem med det, problemet är det återkommande skrytet. Många verkar se ner på oss som inte reser utomlands. De ger konstiga blickar och verkar tycka att vi har problem, när det i själva verket är de som är problemet.

Signe